кленове листя

Публікуйте свою інформацію на нашому порталі!

"Яструби" і "голуби".

Posted Автор: Створено: в Новини
  • Font size: Larger Smaller
  • Переглядів: 1327
  • Коментарів: 1
  • Підписатися на оновлення
  • Друкувати

 

І знову країна опинилась у вирі виборів, що показово - знову дострокових. Правда, тепер технології дещо інші, та й контингент бажаючих опинитись в парламенті зазнав суттєвих змін.

На жаль, знову запускається в дію технологія поляризації суспільства. Тепер, з допомогою маніпуляцій, суспільство розділяють на “яструбів” і “голубів”. Перші закликають вести війну до переможного кінця, інші – мирного врегулювання конфлікту на сході України.

 

 

Проте, ті хто висуває ці протилежні вимоги, схоже, не збираються враховувати думку тих, кому при будь-яких результатах виборів, доведеться втілювати в життя план (якщо він дійсно є) переможців цих виборчих перегонів. Як завжди - все це ляже на наші з вами плечі, при чому незалежно від того, хто стане переможцем.

Ті, що закликають до війни – не знають як її виграти, ті, що обіцяють мир – не знають як його забез

печити.

Саме тому, при здійсненні вибору, варто відкинути ці дві протилежності, а саме - мир і війна. Цією маніпуляцією (як колись про мовне питання) вони відводять нас від основного. Всі знають, що не буває ні вічного миру, ні вічної війни. Зараз надзвичайно важливо започаткувати в країні незворотні реформи, впровадивши які - ми здолаємо будь-які труднощі і перешкоди(в тому числі й війну). Все те, що відбувається зараз, реформами навіть з натяжкою назвати важко, тим більше будь-яку бездіяльність і провали в економічній сфері (і не тільки) вони цинічно виправдовують військовими діями в країні.

Війна рано чи пізно закінчиться, тож не слухайте “любі” вашому серцю популістські гасла, а детально аналізуйте списки і програми партій та самовисуванців. Після першої “гламурної” десятки вас чекає багато неочікуваних “сюрпризів”. Не вірте в програмах загальним формулюванням, а шукайте відповіді (якщо вони є) - як вони це планують зробити. Пригадайте їхні щедрі обіцянки, які ніколи не виконувались, закони які були вигідні всім, крім простих громадян, хто, як і коли голосував і т.д. Може вже досить наступати на одні й ті самі граблі?

Не дозволяйте їм спекулювати на наших патріотичних почуттях, вони вже майже набили оскому. Те, що ми патріоти, ми доказуємо щодня, кожний на своєму місці, при цьому на відміну від політиків - без піару і зайвої метушні.

 

P.S. На кону зараз стоїть надто багато, а саме - майбутнє країни, яка в нас одна. Нарікати можна буде тільки на себе…

Оцінити цей запису блогу:
1

Коментарі

  • Гість
    Олег Захарків Четвер, 02 жовтня 2014

    Добре написано. Олег Захарків (Бережанська Самооборона".

Залишити Ваш коментар

Гість П'ятниця, 29 березня 2024