Соціальному Центру - бути!

  Благодійним Фондом “Карітас - Бережани” розпочато облаштування приміщення для створення Соціального Центру для осіб з особливими потребами та одиноких людей, яке знаходиться у с. Рай, вул. Раївська, 67 (верхній корпус, колишній мисливський палац).

 

   Через відсутність відповідних закладів для таких категорій населення, люди з особливими потребами змушені постійно перебувати вдома, через що стають важкою ношею для родичів та рідних, одночасно й самі потерпають від такого перебування в замкнутому середовищі, в результаті чого деградують. Тому волонтерами БФ “Карітас - Бережани” ініційовано створення такого Центру, де люди з особливими потребами та одинокі потребуючі особи могли б знайти необхідну їм підтримку.

   Оскільки даний будинок є в задовільному стані, то ремонт потребують лише окремі кімнати, а саме: вітальня, їдальня, кухня, ванна кімната та коридор. Більшість робіт планується виконати із залученням волонтерів, в той же час - є потреба в будівельних матеріалах. Волонтерами вже розпочато частину робіт по підготовці стін для шпаклювання та обшито стелю гіпсокартоном.

 

   Для продовження подальших робіт необхідні кошти на будівельні матеріали: шпаклівка для стін 50 мішків (4.000 грн), шпаклівка для стелі 10 мішків (1.350 грн), цемент 40 мішків (2.600 грн), клей 2 мішки (284 грн), вапно 10 мішків (500 грн) та машина піску, також для економного опалення будинку потрібен котел на дрова (35.000) грн.

   Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до реалізації цього благодійного проекту волонтерською роботою чи коштами/матеріалами.

   Наші реквізити: координати рахунку ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» № 2600 5055 118875 ЄДРПОУ 14360570, КОД БАНКУ 338783.

  

   До даного проекту також долучаються і волонтери з Нідерландів, тому основна робота буде проводитися в вересні, коли приїде їхня група. Тому нам також дуже потрібні англомовні волонтери-перекладачі (не високий рівень англійської), які б хотіли попрактикувати англійську мову та весело провести час. Якщо у вас є якісь питання по цьому Проекту - телефонуйте 098 988 43 88.

БФ “Карітас - Бережани”