Гарна гра - відмінний результат

Вже традиційно село Максимівка, що в Збаразькому районі, протягом двох днів стає центром проведення турніру з міні-футболу.
Як і минулого року, учасником цього турніру була команда «Хатки» з Бережан.
Участь в змаганнях взяло 15 команд, які були поділені на 3 групи. Волею жеребу «Хатки» потрапили в групу «С» разом з командами «Лисичинці»(Підволочиський р-н), «Гніздичне»(Збаразький р-н), «Релакс» (Збараж), «Торнадо» (Збараж).
9 січня відбулись матчі попереднього етапу у трьох группах. Бережанська команда вийшла в наступну стадію змагань з другого місця, здолавши «Гніздичне» 6:0, «Релакс» 2:0, зігравши 0:0 з «Торнадо» та поступившись команді «Лисичинці» 0:1.
Наступного ігрового дня вісімка команд-щасливців утворили два квартети, виборюючи чотири путівки до стадії півфіналу. «Хатки» вийшли до півфіналу з першого місця, впевнено перемігши «Іванчани»(Збаразький р-н) 7:0, мінімально (1:0) здолавши команду «Максимівка» (господарів турніру) і зігравши 2:2 з ФК «Галич»(Збараж).
У півфіналі бережанці 2:0 перемогли команду з Залужжя (Збаразький р-н). У фінальному матчі зустрілися з своїми кривдниками з попереднього етапу – командою «Лисичинці». Цього разу фортуна була на стороні «Хаток», які перемогли 2:1 і стали тріумфаторами турніру.
Але це була не єдина нагорода для команди «Хатки»: кращим воротарем турніру став Андрій Гарас, кращим бомбардиром – Богдан Семенець.
Команда висловлює щиру подяку за можливість взятии участь у турнірі підприємцю Миколі Кравцю.
 
На фото:
Верхній ряд: Д.Мострянський, А.Гарас, І.Твардовський, М.Кравець (спонсор команди), В.Громосяк, Р.Ціхонь, Р.Фанга.
Нижній ряд: Б.Семенець, М.Слюсар, І.Проць, Я.Макар (ще за команду виступав Т.Семенець)