ФУТБОЛ. Чемпіонат району

   8 жовтня, найшвидше, визначився чемпіон Відкритого чемпіонату району з футболу.

   В центральному матчі туру у Котові ФК «Єдність» приймав ФК «Вільховець». Матч обіцяв бути безкомпромісним. Таким він, насправді й виявився. Перші двадцять хвилин гри домінували гості, - і підсумком їх переваги став мяч забитий кращим бомбардиром команди – Василем Гоцулом. Було ще кілька втрачених моментів… І футбольна Фортуна за неписаним, але правилом, перевернула все з ніг на голову: Іван панас, Назар Соколовський, Ярослав Зелінський та Ярослав Макар з ФК «Єдність» забивали на різний смак. Підсолодив поразку для гостей Ігор Івасів. 4:2 і в останньому турі ФК «Куряни» лише може зупинити рибниківську команду.
   В боротьбі за медалі нижчої проби ще нічого не зрозуміло, адже і ФК «Куропатники», і ФК «Лісники» синхронно перемагають. Долю срібла та бронзи вирішить матч останнього туру між цими командами, що відбудеться 22 жовтня в Лісниках.
   А в матчах 18 туру зафіксовано такі результати: ФК "Енергія" – ФК "Куропатники" - 1:8, ФК "Лісники" – ФК "Куряни" - 7:4, ФК "Галичина" – ФК "Мечищів" - 7:0.

Степан Жеребецький