Бережанські веслувальники повернулися з медалями!

  З червня 2018 р. на ставку в Раю, а пізніше на Бережанському ставі - стартувала секція веслування на байдарках під керівництвом молодого тренера Марти Богданівни Сеньків-Ковбасюк. Діти тренувалися ціле літо...

  Нещодавно, 6-8 вересня в смт. Добротвір (Львівська область) відбулася «ІV дитячо-юнацька Спартакіада «Єдина країна», в якій взяли участь близько 200 представників з понад 16 областей України. Приємно відзначити, що в цих змаганнях бережанська команда під керівництвом тренера з веслування на байдарках і каное Марти Сеньків-Ковбасюк, здобула кілька перемог!

  На дистанціях 100 м, 200 м та 500 м наші юні веслувальники продемонстрували такі результати:

  Олександра Ковальська – 2 місце на дистанції 200 м, 2 місце на дистанції 100 м;

  Вероніка Сможаник – 3 місце на дистанції 200 м, 4 місце на дистанції 100 м;

  Лілія Якимів – 5 місце на дистанції 500 м, 6 місце на дистанції 200 м;

  Станіслав Яремчук – 8 місце на дистанції 500 м, 8 місце на дистанції 200 м;

  Вікторія Кукурудза – 8 місце на дистанції 200 м, 10 місце на дистанції 100 м.

  “Хочу подякувати міському голові Володимирові Музичці, директору Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням трудового навчання Михайлові Старку, ГО «Клуб рибалок» (голова Андрій Куліковський) за сприяння в організації поїздки на Спартакіаду. Окрема подяка Юрію Петровичу», − тренер Марта Сеньків-Ковбасюк.

  “Від імені батьків висловлюємо вдячність в першу чергу тренеру, який повірив в наших дітей а також всіх небайдужих бережанців, які підтримували морально та матеріально. Вдячність міському голові Володимиру Музичці за фінансування та підтримку команди як від початку створення так і під час поїздки на змагання. Особлива вдячність «Клубу рибалок» який взяв на себе чи не основне навантаження по матеріальному та технічному забезпеченні секції, а також доставку дітей до місця змагань і декількаденну моральну їх підтримку. З хорошим починанням Марто Богданівно! В добру путь – майбутні чемпіони!” - Андрій Якимів, батько Лілії.